Cím: Kortárs Drámatábor
Bevezető:

A Kortárs Drámafesztivál bemutatja:
Kortárs Drámatábor

Szereplők:
TE, színházat szerető, színjátszás iránt érdeklődő diák
BERZSENYI BELLAAGH ÁDÁM, rendező
HOLLÓS GÁBOR, rendező
GARACZI LÁSZLÓ, író
MARK RAVENHILL, író
EGYÉB SZÍNHÁZI SZAKEMBEREK

Játszódik Bogácson, 2010. július 24-30.
kerül: 37.500 Ft-ba (jelentkezés június 6-ig 15.000 Ft-os előlegfizetéssel! )

Szöveg:

SZERVEZŐK:     Érdekel, hogyan jön létre egy színdarab? Érdekel a rendezés, színészet, dramaturgia? Szeretnéd belülről látni azt, amit eddig csak kívülről szemléltél? Hiányzik nyáron a színház?

Kicsit gondolkozol, majd magabiztosan felelsz

TE:                        Igen!

SZERVEZŐK:     Ez esetben szeretnénk meghívni nyári táborunkba, ahol egy héten keresztül egy kortárs angol, illetve egy kortárs magyar drámával fogunk foglalkozni az elemzéstől kezdve egészen a záró előadásig. A résztvevők a workshop-jellegű alkotófolyamat során kis társulatként működnének együtt. A magyar nyelvű csoport Garaczi László Csodálatos vadállatok című drámájával, az angol nyelven alkotó csoport Mark Ravenhill (UK) Citizenship című darabjával fog foglalkozni. A program gerincét a két darab feldolgozása adja, azonban a táborozóknak lehetőségük nyílik a hét során különböző színházi szakemberekkel egyéb foglalkozásokon is részt venni (díszlet-és jelmeztervezés, bábszínészet, stb.).
A tábor szakmai garanciáját a vezetők szakirányú végzettsége és több éves szakmai tapasztalata biztosítja, melyet nem csak a színházművészeti életben, de Az iskola írója – az író iskolája színházi nevelési program keretében középiskolások számára tartott foglalkozások több éves gyakorlatában is szereztek (Kőrösi Csoma Sándor Gimnázium, József Attila Gimnázium, Jaschik Álmos Szakközépiskola, Budai Középiskola, Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium, Ady Endre Gimnázium, Semmelweis Gyakorló Gimnázium, Szent Gellért Katolikus Gimnázium, II. Rákóczi Ferenc Gimnázium, Szent István Gimnázium, Bródy Imre Oktatási Központ, Szent Angéla Gimnázium, Alsóerdősori Bárdos Lajos Gimnázium, Gödöllői Református Líceum).

Meggyőztünk, szeretnél jönni

TE:                       Meggyőztetek, szeretnék jönni, mi a teendő, hogyan tudok jelentkezni?

SZERVEZŐK:     Hívd a fesztiválirodát a 06 1 786 29 33-as számon, Krupa Zsófiát a 06 30 450 19 99-es számon, vagy küldj e-mailt a krupa.zsofi@gmail.com címre! Jelentkezni lehet JÚNIUS 6-ig előlegfizetéssel (készpénzben vagy átutalással fizetve)! Jelentkezésednél feltétlenül tüntesd fel, hogy az angol vagy a magyar nyelvű csoportban szeretnél-e játszani! (www.szinmuhely.hu)

A jelenkezéshez kattints ide >>
 

angol nyelvű csoport - Berzsenyi Bellaagh Ádám

magyar nyelvű csoport - Hollós Gábor